Torpa FF vs. IK Tord

Publicerad 2013-09-22 19:10:31 i Matchreferat,

Då var det dags för årets sista seriematch vilket skulle bli ett direkt avgörande om vilken plats vi hamnade i serien.

Inför förra årets sista match blev det något sent avhopp pga illamående, i dag var vi full trupp, dock hade några huvudvärk av okänd? anledning… 

Till skillnad från förra matchen var vi ute i väldigt god tid vilket resulterade i att vi inte riktigt visste hur vi skulle bete oss. Hade fikat varit på plats hade satt oss och käkat korv.

 

 

12.00 blåste dagen till ära, den kvinnliga domaren i gång spelet. Det märktes direkt att det var två lag som båda ville vinna. Vi hade mycket bollinnehav och skapar några bra chanser, men det där sista saknades. Istället blir det snopet IK Tord som på ett friläge i 22:a matchminuten sätter första målet. Detta brukar ju vara en väckarklocka för oss, så även idag. Vi fortsätter rulla boll och trycka på men 0-1 står halvleken ut.

I andra halvlek så tappar vi spelet och låter Tord ta över mer och mer. Det är svårt att få tag i bollen, blir för många korta passningar. Trots det skapar vi till slut en riktigt bra målchans och enligt en del åskådare var bollen över linjen, men tyvärr är det domaren som dömer och hon höll inte med.

Matchen slutar 0-1 vilket gör att vi hamnar på samma poäng som dagens motståndare, men då de har bättre målskillnad (inte om man räknar inbördes möten) får de stå som 3:a och vi hamnar på en hedrande 4:e plats vilket passar oss utmärkt.     

Tack till alla som följd oss under seriens gång och stort tack till alla ni som kom och slog publikrekord på Jordbrovallen 

Torpa FF dam

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Torpa FF

På den här bloggen kommer du att kunna läsa om Torpa FF dam och deras upptåg. Matchreferat och andra festligheter går hand i hand i bloggen, och du kommer inte kunna göra annat än att älska detta avdankade gamla damlag. Vår hemmaplan är Jordbrovallen som ligger på söder/Torpa i Jönköping. Vi har 2 herrlag och 1 damlag i serispel under 2013. Klubben motto är och har alltid varit : "VI ÄR INTE BÄST PÅ PLAN MEN VI HAR KUL ÄNDÅ "

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela