Hösten 2013

Publicerad 2013-09-07 17:54:14 i Matchreferat,

Kära vänner runt om i världen, nu ska vi uppdatera er med vad som hänt senaste tiden i bästa och snyggaste laget efter sommaruppehållet.

Den 18 augusti var det dags att bege sig till Österbymo för första matchen efter semesteruppehållet. På grund av en del sena återbud blev det 12 tjejer som begav sig ut i buschen. Det var en väldigt jämna match med mycket kamp. Tyvärr lyckades Österbymo gå segrande ur striden när man i 75:e minuten för första och enda gången lyckades överlista Jennie i mål. Slutresultatet blev alltså blev tyvärr 1-0.


Bra målvakt räckte inte för Torpa
Österbymo
Fotboll. Det blev förlust för Torpa FF borta mot Österbymo, men trots nederlaget gjorde målvakten Jennie Ståhl ett lysande jobb i mål. Matchen slutade 1-0 (0-0)
- Vi har inte riktigt kommit tillbaka efter semestern, men jag tycker tjejerna gör ett bra jobb, säger Magnus Johansson



25 augusti var det återigen matchdag för Torpa FF
Dagen till ära stod Ekhagen för motståndet. Matchen är ca 11 min lång när Sanna Svensson bokstavligt talat pangar in 1-0. Vilket skott den där bruden har! Det är sedan lite chanser åt båda hållen men det dröjer ändå till 51:a minuten innan Ellen Erikssson utökar ledningen till två-noll. 8 minuter senare får Ekhagen ett tröstmål vilket sedan blir slutresultatet.

Har inget att klaga på
Jönköping
Fotboll. Ekhagen/Egnahem förlorade mot Torpa FF med 1-2 (0-1)
- Helhetsbilden var ganska jämn med chanser åt båda håll och det bjöds på bra fotboll. Har inget att klaga på, vi har bara otur med att inte kunna göra mål. Båda lagen ville ta poäng, men tyvärr så vann Torpa denna match, sa Joackim Orrgren tränare för Ekhagen /Egnahmen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Torpa FF

På den här bloggen kommer du att kunna läsa om Torpa FF dam och deras upptåg. Matchreferat och andra festligheter går hand i hand i bloggen, och du kommer inte kunna göra annat än att älska detta avdankade gamla damlag. Vår hemmaplan är Jordbrovallen som ligger på söder/Torpa i Jönköping. Vi har 2 herrlag och 1 damlag i serispel under 2013. Klubben motto är och har alltid varit : "VI ÄR INTE BÄST PÅ PLAN MEN VI HAR KUL ÄNDÅ "

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela