Vi måste bli bättre

Publicerad 2013-04-13 19:04:00 i Matchreferat,

 

IMG_1069 IMG_1072

på att uppdatera er med vad som händer i Jönköpings snyggaste lag.

Sen sist har ännu en match gått av stapeln, den här gången stod Eksjö för motståndet (7/4, Zinkensdamm)

Då flera av våra rutinerade spelare fortfarande befinner sig utomlands och ännu flera återbud droppade in på grund av sjukdom fick 2 nya talanger ringas in.  Söndagskvällen bjöd på en underhållande match. Ett piggt Eksjö möte ett äldre Torpa.  Matchen började trevande från vår sida och det blir helt riktigt Eksjö som rättvistgör första målet. (Ett friläge som vår kära målvakt förmodligen hade tagit i sina yngre dar ;)

Resultatet håller sig till halvtidspausen.

Andra halvlek är inte långt gången innan Eksjö rullar in boll nummer 2, men sen händer något. vi börjar rulla boll som bara Torpa kan och då sitter såklart passningarna där. Löpningarna görs och hela laget följer med upp samt jobbar hem. Det blixtrar till och vårt första mål för matchen är nu ett faktum. Detta gav oss ytterligare energi och inte långt senare blixtrar det till igen. Det var nu kvitterat.

Tyvärr orkade vi inte hela vägen den här gången utan Eksjö kunde rulla in både 3-2 och 4-2 som blev slutresultatet. Ett lag som för övrigt var väldigt trevligt att möta. Det blev ett riktigt fair play spel, men i serien tänker vi i alla fall krossa dem.

Ett stort plus till hela laget som stod för en stor kämpar insats och som aldrig gav upp.

Tack till de två spelarna som ställde upp med kort varsel (och dessutom gjorde det kanoners) samt en extra blomma till kvällens 2 målsskytt.

I dag klockan 15.30 ser ni oss spela vår 3:e träningsmatch på Junebäcken. Ni kommer bland annat att få se vårt senaste nyförvarv göra entré.  Med oss i truppen finns även återvändarna Karin och Emilie som alltid höjer tillvaron lite extra. Ses där!

Missa inte heller att vårt Herrlag möter IK vista ikväll på Rosenlunds IP, matchstart 17.45.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Torpa FF

På den här bloggen kommer du att kunna läsa om Torpa FF dam och deras upptåg. Matchreferat och andra festligheter går hand i hand i bloggen, och du kommer inte kunna göra annat än att älska detta avdankade gamla damlag. Vår hemmaplan är Jordbrovallen som ligger på söder/Torpa i Jönköping. Vi har 2 herrlag och 1 damlag i serispel under 2013. Klubben motto är och har alltid varit : "VI ÄR INTE BÄST PÅ PLAN MEN VI HAR KUL ÄNDÅ "

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela