Tung förlust i seriepremiären

Publicerad 2013-04-28 19:11:00 i Matchreferat,

 

Dagen med stort D. Dagen vi längtat efter sedan september, det var dags för seriepremiär!
15 spelare från Torpa FFs damlag packade in sig i bilarna och rullade iväg mot destination Ribbavallen i Gränna. Vi hade denna gång vädret på vår sida (sist vi var i Gränna för match ösregnade det, så man trodde att man skulle få simma fram på planen).

 

Uppvärmning och uppladdning  i vanlig ordning, det märktes redan på uppvärmingen att detta skulle kännas i benen – det var nämligen inte bara seriepremiär utan även premiär för spel på gräs.

 

Domaren blåser igång matchen och redan från start har Gränna AIS övertaget. Vi går inte in närkamperna, kör ett avvaktade spel istället för att gå in i situationerna och är allmänt för stillastående. Detta resulterar i att Grännas duktiga spelare nr 9 i 20:e matchminuten tryckte in 1-0 målet. Sedan hinner 2-0, 3-0 och 4-0 trilla in innan Torpa skärper till sig och tar tag i spelet igen. Vi spelar dock inte alls som vi brukar, en dålig första halvlek av Torpa som Gränna utnyttjade maximalt, 4-0 håller sig till halvtid.

 

Seriepremiär_dam_gränna

 

Efter halvtidssnacket börjar Torpa äntligen ta tag i spelet, vi får till en hel del snygga passningssituationer – men som ej leder till några mål. Farligaste chanserna har Johanna Jacobson som kommer fri mot målvakt och lägger bollen över mål och Ida André som lyckas dribbla av sig målvakt men som hamnar för långt ut mot stolpen som gör att bollen inte går att få in. Vi är dock fortfarande mycket avvaktade i spel och går ej in i närkamperna ordentligt. Gränna lyckas även få 5-0 och 6-0 innan matchen blåses av.

 

Torpa lämnar den tunga förlusten och matchen bakom sig och siktar mot nya tag till helgen då Österbymo står för motståndet på Jordbrovallen kl 17.00, söndag.

 

Vi tackar Gränna för matchen, som är ett roligt lag att möta då det alltid varit fairplay-spel.
Vi tackar också vår härliga supporterliga som följer oss i vått och torrt.

 

Torpa FF dam

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Torpa FF

På den här bloggen kommer du att kunna läsa om Torpa FF dam och deras upptåg. Matchreferat och andra festligheter går hand i hand i bloggen, och du kommer inte kunna göra annat än att älska detta avdankade gamla damlag. Vår hemmaplan är Jordbrovallen som ligger på söder/Torpa i Jönköping. Vi har 2 herrlag och 1 damlag i serispel under 2013. Klubben motto är och har alltid varit : "VI ÄR INTE BÄST PÅ PLAN MEN VI HAR KUL ÄNDÅ "

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela