Sveriges roligaste lag

Publicerad 2013-05-24 12:23:38 i Träning,

Igår var det torsdag, och torsdagar betyder träningsdag för Torpa FF dam.
 
Det var ett glatt gäng med flickor som jagade boll nere på jordbron och solen sken ikapp med de glad flickornas tillrop. Ett nyförvärv vid namn Sofie hade även hon letat sig ner till det gröna gräset. 
 
Inför denna säsong har vi haft ett stort antal nya spelare som kommit och provspelat med oss. Alla har valt att skriva på för klubben. Det säger ganske mycket om oss som lag. Torpa FF dam må vara riktigt, riktigt gamla, men nog har vi en förmåga att välkomna nya spelare. En blandning av vänlighet och ofantligt mycket humor och självironi gör att varje träning är som ett avsnitt av RAW comedy, ett koncept som verkar fungera bra hos de spelare som kommer till oss. Vi är som en liten fritidsgård och jag har svårt att förstå hur våra kära tränare orkar med oss. Varje tillfälle med laget är en ren fröjd!
 
Vår nästa seriematch är på tisdag 28 maj kl 19.00 mot Eksjö på Jordbron. Vi har tänkt vinna med 100-0, missa inte det!
 
Ikväll är det herrlagets tur att spela match. Lokalderby mot Jönköping BK och det kan bli en riktigt bra match som Torpa FF herr kommer gå som segrare ur. Kl 19.00 nere på Jordbron brakar det loss. Be there! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Torpa FF

På den här bloggen kommer du att kunna läsa om Torpa FF dam och deras upptåg. Matchreferat och andra festligheter går hand i hand i bloggen, och du kommer inte kunna göra annat än att älska detta avdankade gamla damlag. Vår hemmaplan är Jordbrovallen som ligger på söder/Torpa i Jönköping. Vi har 2 herrlag och 1 damlag i serispel under 2013. Klubben motto är och har alltid varit : "VI ÄR INTE BÄST PÅ PLAN MEN VI HAR KUL ÄNDÅ "

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela