1 2 3 4 5... Hon är tillbaka :)

Publicerad 2013-05-14 22:01:00 i Matchreferat,

Hela dagen har vädret varit trist och tråkigt men när det börjar närma sig avspark skiner solen på Jordbrovallen och de blådräkterna matchar himlen perfekt.

Det var ett taggat lag som möttes i klubbis en timme och en kvart innan matchstart, ombyte och snack stod på schemat. Sedan tog vi oss ner till Jordbrovallen och möttes av att J-Södra hade snott vår matchplan… Vi fick helt enkelt ta den andra planen, konstigt att damerna alltid får flytta på sig eller anpassa sig, aja. Det blev dags för uppvärmning och man märkte direkt vilket lag som var mest taggade, jo Torpa FF såklart. Det pratades redan från första steget på plan till sista.

Så rullade matchen igång och det tog knappt en minut innan vår kapten Karin satte första målet i kistan. Första halvlek går till Torpa FF som sätter både 1an, 2an och 3an bakom Ekhagens målvakt, vilken insats av hela laget! Några fler vassa chanser på mål fick vi allt men det räckte inte enda in bakom mål och därmed slutar den första halvleken med 3-0 till Torpa.

Spelet kan alltid förbättras och i halvlek pratades det mycket om att komma ut mer på kanterna samt att våga ta en snabb frispark och lite fler åsikter.

I andra halvlek kommer Ekhagen in mer i matchen och trycker in 3-1. Strax därefter kontrar Torpa FF med 4-1, det blir 4-2, 5-2 och 5-3 som blir det slutliga resultatet även att det sista målet kan diskuteraras. Torpa tryckte på trots ledning (man ska aldrig tro sig ha något trots ledning), mycket bra spelat Torpa FF!